Esenciální olej Galbanum

Kód: 4394/5 M 4394/10 Zvolte variantu
308 Kč 594 Kč od 308 Kč
Na objednávku Na objednávku Zvolte variantu
Objem
Můžeme doručit do:
23.5.2019 23.5.2019 Zvolte variantu

100 % esenciální olej Galbanum je močopudné, zmírňuje bolesti a uvolňuje křeče.

Detailní informace

Detailní popis produktu

100 % esenciální olej Galbanum je močopudné, zmírňuje bolesti a uvolňuje křeče.

Galbanum (Ferula galbaniflua) pochází ze Středního východu. Galbanum je olejovitá pryskyřice okoličnaté rostliny, která dorůstá až do výšky 2 metrů. Již v antice se pryskyřice používala jako lék i jako vykuřovadlo.

Esenciální olej je močopudný, antimikrobiální, mírní bolesti, je antiseptický, uvolňuje křeče a rozpouští hleny. Jeho použití je vhodné při akné, stárnoucí pleti, revmatismu, při hysterii, nervovém napětí, stresu, při abscesech, vráskách, premenstruačním syndromu a paranoie. V kosmetice se využívá k výrobě parfémů a mýdel. Také je vhodný k výrobě mastí na nehojící se rány.

Esenciální olej se získává destilací vodní parou. Takto vzniká bezbarvá či mírně olivová tekutina s kořenitou, pronikavou vůní.

Složení: Beta Pinene, Delta-3-Carene, Alpha-Pinene
Použitá část rostliny: Pryskyřice
Extrakční proces: Parovodní destilace
Fyzický vzhled: Bezbarvá až světle žlutá kapalina
Země původu: Írán

Doplňkové parametry

Kategorie: Esenciální oleje
Vonná složka: přírodní silice (esenciální olej)
Indikace: dýchací cesty, psychické zklidnění, štípance, odpuzovače hmyzu, menstruace, akné
Charakter vůně: intenzivní, svěží, kořeněná, ostrá
Obal: plastový, skleněný
Latinský název: Ferula galbaniflua

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: