Hodnocení obchodu

4,9 51 hodnocení
5
50x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
GH Avatar autora | 15.10.2019
Nadmíru spokojená nádherné zboží a perfektně zabaleno.Gábina
JL Avatar autora | 10.10.2019
Naprosto bleskové odeslání zboží, přišlo mi hned druhý den po objednání, skleněné modré lahvičky krásné, už se těším, až je naplním domácky vyrobeným levandulovým olejem. Budou to super dárky.
D Avatar autora | 8.10.2019
Jsem velmi spokojená, krásné zboží s dokonalou vůní :) .
LS Avatar autora | 6.10.2019
Zboží nádherné doporucuji
KD Avatar autora | 2.10.2019
Naprosto,nakupuji peůběžně.
Avatar autora | 30.9.2019
Bezva, sehnal jsem zde na přání skleničky, které obchod v této velikosti a barvě ani nenabízel. Nízká cena za zásilkovnu i nízký limit pro dopravu zdarma také zaslouží pochvalu. S takovou nabídkou je to vzácný obchod, některé zboží nabízí snad jako jediný. Dobrý přístup, komunikace.
YD Avatar autora | 27.9.2019
Jsem velmi spokojená s kvalitou produktů, servisem i přístupem.
B Avatar autora | 17.9.2019
Velmi rychlé a bezproblémové dodání, jedině doporučuji.
DZ Avatar autora | 12.9.2019
Skvělé zboží, boží :)
T Avatar autora | 11.9.2019
Velká spokojenost s produkty. Rychlé dodání, určitě doporučuji.
MM Avatar autora | 10.9.2019
Jsem velmi spokojená s přístupem, komunikací a hlavně s úžasnými produkty.
AP Avatar autora | 9.9.2019
Hodnotím kladně hlavně úžasnou komunikaci eshopu a vstřícnost. Byla sice malinko delší dodací lhůta a v balíčku chyběly dvě drobnosti, ale budou snad poslány dodatečně. Výrobky jsou moc fajn, nádherně voní, a velice mě potěšilo taky pečlivé a zároveň ekologické balení nákupu v krabici od jiného zboží, které se tímto dostalo dalšího využití. Za mě skvělá ukázka toho, že "eko" nemusí být jenom designový hype :)
JK Avatar autora | 14.6.2019
Malá komplikace s obsahem balíku, ale vše bylo v podstatě vyřešeno okamžitě a zbytek obsahu druhý den k vyzvednutí na místě zásilkovny. Super komunikace a ochota.
LF Avatar autora | 8.6.2019
I přes drobné nedostatky (záměna zboží) vše skvěle odkomunikováno a vyřešeno. Milý a vstřícný přístup. Vonný vosk a aromalampa jsou úžasné, přesně, jak jsem si předstovala. Dále testuji lipový a levandulový hydrolát. Plánuji další nákup!
KD Avatar autora | 31.5.2019
Naprostá spokojenost,vyzkoušela jjsem různé oleje a všechny byly úžasné.Ale protože kupuji různé,ocenila bych krátký popis přímo na lahvičce,ale to by byl nadstandart.
S Avatar autora | 31.5.2019
Naprostá dlouhodobá spokojenosnost a to nejen s oleji, které jsou vždy v TOP kvalitě, ale i se vstřícným a ochotným jednaní ze strany Isilandonu. Jsem pravidelným a spokojeným zákazníkem.
MK Avatar autora | 30.5.2019
Z aroma difuzéru je opravdu vše mokré a mastné, vůbec si ho nemůžete dát někam jako dekoraci. Jen ovoníte místnost, vše setřete a utřete do sucha a zase ho uklidite. Kabel je krátký, takže opravdu velké omezení při umístění. Obchod ale funguje dobře a spolehlivě, proti tomu se nedá nic vytknout.
A Avatar autora 30.5.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Je to aroma difuzér, který samozřejmě působí jako zvlhčovač. Pokud do něj dáváte přírodní silice v rozumném množství (stačí pár kapek), není možné aby vše bylo mastné. Sami je používáme a k podobnému efektu nedochází, ani si doposud žádný z mnoha zákazníků na podobnou vlastnost nestěžoval.
MD Avatar autora | 3.5.2019
Moc mě potěšily ty úžasné vůně, kvalitní a rychlé doručení.
TP Avatar autora | 25.4.2019
Pěkně komunikují, dodání rychle, krásná balení, bezva zbožíčko. Doporučuji :)
LM Avatar autora | 15.4.2019
Příjemná komunikace, nádherné voňavé produkty.