Hodnocení obchodu

4,9 39 hodnocení
5
38x
4
0x
3
0x
2
1x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
JK Avatar autora | 14.6.2019
Malá komplikace s obsahem balíku, ale vše bylo v podstatě vyřešeno okamžitě a zbytek obsahu druhý den k vyzvednutí na místě zásilkovny. Super komunikace a ochota.
LF Avatar autora | 8.6.2019
I přes drobné nedostatky (záměna zboží) vše skvěle odkomunikováno a vyřešeno. Milý a vstřícný přístup. Vonný vosk a aromalampa jsou úžasné, přesně, jak jsem si předstovala. Dále testuji lipový a levandulový hydrolát. Plánuji další nákup!
KD Avatar autora | 31.5.2019
Naprostá spokojenost,vyzkoušela jjsem různé oleje a všechny byly úžasné.Ale protože kupuji různé,ocenila bych krátký popis přímo na lahvičce,ale to by byl nadstandart.
S Avatar autora | 31.5.2019
Naprostá dlouhodobá spokojenosnost a to nejen s oleji, které jsou vždy v TOP kvalitě, ale i se vstřícným a ochotným jednaní ze strany Isilandonu. Jsem pravidelným a spokojeným zákazníkem.
MK Avatar autora | 30.5.2019
Z aroma difuzéru je opravdu vše mokré a mastné, vůbec si ho nemůžete dát někam jako dekoraci. Jen ovoníte místnost, vše setřete a utřete do sucha a zase ho uklidite. Kabel je krátký, takže opravdu velké omezení při umístění. Obchod ale funguje dobře a spolehlivě, proti tomu se nedá nic vytknout.
A Avatar autora 30.5.2019
Dobrý den, děkujeme za hodnocení. Je to aroma difuzér, který samozřejmě působí jako zvlhčovač. Pokud do něj dáváte přírodní silice v rozumném množství (stačí pár kapek), není možné aby vše bylo mastné. Sami je používáme a k podobnému efektu nedochází, ani si doposud žádný z mnoha zákazníků na podobnou vlastnost nestěžoval.
MD Avatar autora | 3.5.2019
Moc mě potěšily ty úžasné vůně, kvalitní a rychlé doručení.
TP Avatar autora | 25.4.2019
Pěkně komunikují, dodání rychle, krásná balení, bezva zbožíčko. Doporučuji :)
LM Avatar autora | 15.4.2019
Příjemná komunikace, nádherné voňavé produkty.
Avatar autora | 12.4.2019
Milá komunikace, rychlé dodání. Vše krásně voní. Jsem velice spokojená.
AV Avatar autora | 8.4.2019
Nejlepší obchod
MM Avatar autora | 10.3.2019
Produkty jsou úžasné. Děkuji. Co bych ocenila, je alespoň krátký popis produktu přímo na balení.
AC Avatar autora | 19.2.2019
Flexibilita, pohodová a rychlá komunikace - oleje skvělý, květová voda taky! Doporučuji...
LJ Avatar autora | 14.2.2019
Rychlé dodání, skvělá komunikace, krásné vůně, velká spokojenost.
Avatar autora | 7.2.2019
Ústretovosť, profesionalita .Som veľmi spokojná . Ďakujem.
MV Avatar autora | 6.2.2019
Příjemná komunikace, rychlé dodání, kvalita zboží. Doporučuji!
KG Avatar autora | 4.2.2019
Rychle dodání, spokojenost, výrobky luxusní, mohu jen doporučit a určitě budu u nich nakupovat znovu
KK Avatar autora | 26.1.2019
Objednávka měla přijít ve čtvrtek, přišla v pondělí, protože se čekalo na olejicek, jako omluvu jsem dostala přírodní mýdlo. Mohu doporučit.
NL Avatar autora | 23.1.2019
Super ustretovi ludia, objednavka prisla rychlo a bola som spokojna aj s marakujovym olejom:) urcite si odtial objednam este olejceky
L Avatar autora | 18.1.2019
Zatim jsem koupila na zkousku tuhy kondicioner a super.e-shop taky. Za male povanocni zpozdeni se hned omluvili.Doporucuji.
K Avatar autora | 30.12.2018
Vše v pořádku, určitě doporučuji a znovu zde nakoupím.