Olej z červené řepy

Kód: 5045/30/PLA 5045/30/SKL 5045/100 5045/101 Zvolte variantu
Vegan Zero waste BIO
164 Kč 169 Kč 525 Kč 529 Kč od 164 Kč
Na objednávku Na objednávku Na objednávku Na objednávku Zvolte variantu
Objem
Obal
Můžeme doručit do:
27.5.2019 27.5.2019 27.5.2019 27.5.2019 Zvolte variantu

Přírodní olej z červené řepy (cviklový) je vhodný k péči o pokožku, pleť i vlasy. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní olej z červené řepy (cviklový) je vhodný k péči o pokožku, pleť i vlasy. 

Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.

  • lisovaný za studena Bio slunečnicový olej
  • zdroj vitamínů (E, C, kyselina listová a vitamíny skupiny B)
  • dodává minerály (měď, zinek, draslík, hořčík, vápník, křemík, železo)
  • vhodný k péči o pokožku
  • vhodný k péči o vlasy

Upozornění: Skladujte na tmavém a chladném místě do 22 °C. Při nízké teplotě může být produkt zakalený případně ztuhlý, při pokojové teplotě se tento efekt ztratí.

Doplňkové parametry

Kategorie: Olejové maceráty
Typ oleje: BIO slunečnicový / BIO macerát červené řepy
Objem: 100 ml, 30 ml
Obal: kovový, plastový, skleněný
Latinský název: Beta vulgaris

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: