Amarantový olej lisovaný za studena

Kód: 4211/30/PLA 4211/30/SKL 4211/100/PLA 4211/100/SKL Zvolte variantu
149 Kč 153 Kč 439 Kč 443 Kč od 149 Kč
Skladem Skladem Výroba do 2 dní Výroba do 2 dní Zvolte variantu
Objem
Obal
Můžeme doručit do:
18.6.2019 18.6.2019 20.6.2019 20.6.2019 Zvolte variantu

Přírodní amarantový olej pro dokonalou péči o citlivou, stárnoucí a suchou pokožku. Obnovuje přirozený regenerační proces a navrací pokožce rovnováhu a optimální hydrataci.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní amarantový olej pro dokonalou péči o citlivou, stárnoucí a suchou pokožku. Obnovuje přirozený regenerační proces a navrací pokožce rovnováhu a optimální hydrataci.

Amarantový olej aneb hlavní tajemství zdraví amerických Indiánů. Tento olej totiž obsahuje max. 50% kyseliny linolové, která patří mezi nejdůležitější mastné kyseliny, dále obsahuje vysoký podíl vitaminu E a skvalen.

Rostlinný skvalen, který amarantový olej obsahuje, je svým složením velmi podobný mazu lidské pokožky a tudíž je pokožkou velmi dobře snášen. K přednostem patří především navrácení rovnováhy a optimální hydratace pokožce. Reaguje na každý typ pokožky a optimálně vyhodnocuje potřebu: suché pokožce dodá hydrataci a potřebné promaštění, citlivou pleť zklidní, mastnou naopak normalizuje a mastnotu eliminuje.

Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.

  • lisovaný za studena
  • maximální výživa pro pokožku
  • dokonalá péče pro citlivou, stárnoucí a suchou pokožku i pleť
  • zdroj vitamínů a minerálů
  • obsahuje skvalen
  • obsahuje přirozený vitamin E
  • obnovuje přirozené regenerační procesy
  • silný antioxidant
  • je doslova balzámem pro kožní "neduhy"

Použití / aplikace:

  • samostatně nebo ve směsi jiných olejů
  • jako součást pleťových masek (např. se zeleným jílem)
  • vlasové balzámy
  • součást vlasových šamponů
  • masážní olej
  • k čištění pleti

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní oleje
Typ oleje: amarantový
Složení oleje: amarantový (100%)
Objem: 30 ml / 100 ml
Obal: kovový, plastový, skleněný
INCI: Amaranthus spinosus Seed Oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: