Meruňkový olej lisovaný za studena

Kód: 2574/31 2574/32 2574/101 2574/102 Zvolte variantu
Vegan Zero waste
47 Kč 51 Kč 127 Kč 131 Kč od 47 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Objem
Obal
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
6.4.2020 6.4.2020 6.4.2020 6.4.2020 Zvolte variantu

Přírodní meruňkový olej pro dokonalou hydrataciregeneraci pokožky.

symboly_nature_vegan_new_or_70

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní meruňkový olej pro dokonalou hydrataciregeneraci pokožky.

Meruňkový olej se získává z meruňkových jader a má vysoký obsah nenasycených esenciálních kyselin, zejména olejové a linoleové. Vstřebává se dokonale a nezanechává pocit mastnoty. Obsahuje rovněž vysoký podíl vitaminu A , C, E a F. Přispívá k hydrataci pokožky, zvláčňuje ji a regeneruje.

Je vhodný k ošetření všech typů pletí, zejména však suché, jemné a citlivé až velmi citlivé. Zřejmě nejznámější vlastností je jeho jemnost. Díky tomu se může používat i při péči o pleť malých miminek. Ať máte jakýkoliv typ pokožky, nemusíte se také bát toho, že by vám olej z meruňkových pecek uškodil. Ze všech druhů má nejlepší účinky u suché, kterou zklidňuje a rychleji pomáhá při obnovení ochranného filmu. Jeho výhodou je, že nezanechává mastný pocit a dobře se vsákne do pokožky.

I proto se často využívá při masážích, kdy zároveň odstraňuje i zánět z postižených částí. Dobré reakce dosáhnete i při akné, když se výrazně sníží jeho výskyt. Pokud máte ekzém, zklidní vám zase pleť a pomáhá se zbavit nepříjemného pocitu napjatí. Meruňkový olej má i vysoce regenerační účinky a používat byste ho měli i při podrážděné a spálené pokožce. Pleť velmi dobře hydratuje, zabraňuje zároveň tvorbě vrásek a také podporuje tvorbu kolagenu.

Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.

  • lisovaný za studena
  • regeneruje a hydratuje
  • vhodný pro všechny typy pleti
  • vhodný pro exkzematickou pokožku
  • vhodný pro podrážděnou a spálenou pokožku
  • pomáhá při akné a problematické pleti

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní oleje
INCI: Prunus armeniaca Kernel Oil