Saflorový olej lisovaný za studena

Kód: 4913/30/PLA 4913/30/SKL 4913/100/PLA 4913/100/SKL Zvolte variantu
49 Kč 53 Kč 121 Kč 125 Kč od 49 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Objem
Obal
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
20.11.2019 20.11.2019 20.11.2019 20.11.2019 Zvolte variantu

Přírodní saflorový olej pro jemný a hladký vzhled pokožky, má výborné zvláčňující a hydratační vlastnosti. Přispívá k zachování celistvosti buněčné membrány a zabraňuje vysychání a odlupování kůže.

symboly_nature_vegan_new_or_70

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní saflorový olej pro jemný a hladký vzhled pokožky, má výborné zvláčňující a hydratační vlastnosti. Přispívá k zachování celistvosti buněčné membrány a zabraňuje vysychání a odlupování kůže.

Saflorový olej se získává lisováním semen rostliny Světlice barvířské, obsahující až 50% oleje. V kosmetickém průmyslu se používá především jako změkčovadlo v kosmetických přípravcích (hydratační pleťová mléka a krémy). Protože se jedná o vysychavý olej, hodí se jako emolient pro krémy na mastnou pleť.

Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.

  • lisovaný za studena
  • dobře se vstřebává a dává pokožce jemný a hladký vzhled
  • vhodný pro mastnou pleť - pro výrobky určené pro mastnou pleť
  • nedráždí oči ani pokožku
  • hydratuje pokožku a navrací jí elasticitu
  • zabraňuje vysychání a odlupování kůže
  • suchým a lámavým vlasům dodá hebkost, jemnost a navrátí přirozený lesk
  • obsahuje vyšší podíl vitamínů: A, D, K, a zejména vitamin E

Použití / aplikace:

  • omlazující, anti-aging a regenerační krémy a emulze
  • balzámy na rty
  • výroba mýdel
  • masážní oleje
  • šampóny a kondicionéry
  • séra a masky na vlasy
  • nerozpustný ve vodě / rozpustný v alkoholu

 

 

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní oleje
Typ oleje: saflorový
Objem: 30 ml / 100 ml
Obal: plastový
INCI: Carthamus Tinctorius Seed Oil

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: