Jojobový vosk

Kód: 5519/50 5519/100 5519/250 Zvolte variantu
93 Kč 187 Kč 465 Kč od 93 Kč
Skladem Skladem Na dotaz Zvolte variantu
Hmotnost
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
17.2.2020 17.2.2020 - Zvolte variantu

100 % přírodní jojobový vosk je světlý, tvrdý vosk s bodem tání 65 °C, je vhodnou náhradou za včelí vosk.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní jojobový vosk je světlý, tvrdý vosk s bodem tání 65 °C, je vhodnou náhradou za včelí vosk.

  • je vhodný jako přídavek do mýdel, krémů, balzámů na rty, výrobků pro péči o vlasy
  • používá se do svíček
  • nepostradatelný je v také v balzámech na rty
Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.
 

Skladování: 

Doporučuje se skladování na chladném a suchém místě mimo dosah přímého tepla, slunečního záření a vlhkosti. Dočasné extrémy v teplotách a studené nebo teplé, nemají žádný nepříznivý vliv. Je odolný proti mrazu. Je-li částečně roztavený, nechte nejprve vychladnout před dalším použitím.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní suroviny
Barva: světlá
Země původu: Anglie
Bod tání: 65 °C
INCI: Hydrogenated vegetable oil - Simmondsia Chinensis Oil – Tocopherol

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: