Květový hydrolát ylang ylang

Kód: 5507/30/PLA 5507/30/SKL 5507/100/PLA 5507/100/SKL Zvolte variantu
Vegan Zero waste
67 Kč 76 Kč 214 Kč 223 Kč od 67 Kč
Skladem Skladem Skladem Skladem Zvolte variantu
Objem
Obal
Zvolená varianta není k dispozici. Reset vybraných parametrů.
Můžeme doručit do:
26.2.2020 26.2.2020 26.2.2020 26.2.2020 Zvolte variantu

Přírodní květový hydrolát ylang ylang (květová voda).

symboly_nature_vegan_new_or_70

Detailní informace

Detailní popis produktu

Přírodní květový hydrolát ylang ylang (květová voda). Hydrolát ylangu je ideální na mastnou a unavenou pleť. Je výborný do šampónů a v péči o vlasy.

Tento produkt dodáváme jako surovinu k domácí výrobě kosmetiky.

Hydroláty jsou zpravidla označovány jako květové vody, které jsou aromatické v přírodním slova smyslu - aroma je vždy "získáno" z dané rostliny, květiny nebo byliny. Hydrolát získáme destilací (vodní parou) - zpravidla se extrahují květy rostliny. Při této metodě se oddělují látky rozpustné v tucích od látek rozpustných ve vodě a tyto látky přeplouvají do vody. Z rostliny se tak získá to nejlepší z jejího nitra a vzniká čistý přírodní produkt, který disponuje tím nejlepším, co rostlina v sobě ukrývá. Vůně, kterou hydrolát získá je přebírána z rostliny, obsahuje tak přírodní esenciální aroma dané květiny, rostliny či byliny. Největší předností květinových hydrolátů je jejich vysoký účinek s velmi dobrými výsledky.

Použití / aplikace:

  • bez konzervantů a alkoholu
  • tonizuje pokožku
  • vhodný na mastnou a unavenou pleť
  • stimuluje růst vlasů
  • dodává vlasům lesk a sílu
  • velmi aromatická, jemná a delikátní vůně

Upozornění: Hydroláty je vhodné udržovat v chladu a temnu při konstantní teplotě od 5 do 15 °C v tmavých lahvičkách. Hydroláty jsou neobyčejně citlivé na teplo, které může výrazně zvýšit mikrobiologické znečištění. Je proto vhodné po zakoupení hydroláty uložit  do chladničkySpotřebujte do dvou měsíců od otevření.

Doplňkové parametry

Kategorie: Přírodní suroviny
Typ hydrolátu: ylang ylang
Objem: 30 ml / 100 ml
Obal: kovový, plastový, skleněný
Země původu: Madagaskar (Nosy Be)
Použitá část rostliny: květ
INCI: Cananga odorata
5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
Avatar autora | 26.12.2019
Ideální řešení pro mastnou pleť